چهارشنبه , ۲۸ آذر ۱۳۹۷

انواع سویق

ردیف

نام سویق

خاصیت

۱

جو

مقوی و برطرف کننده ی برسام است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود بدون ایجاد ضعف باعث لاغری می شود. کاهش دهنده ی قند است به طوری که مصرف دو قاشق غذا خوری همراه با هر وعده ی غذایی در مدت کوتاهی باعث قطع انسولین می شود.

۲

گندم

مقوی، چاق کننده و افزایش دهنده ی نیروی جنسی است.

۳

برنج

برطرف کننده ی اسهال و گشاد کننده ی روده ها است. برای افرادی که به علت بیماری لاغری شده اند بهترین چاق کننده است

۴

عدس

مقوی، قطع کننده ی عطش و تقویت کننده ی معده است. صفرا را خاموش و درون را خنک و هیجان خون را ساکن می کند. داروی خونریزی (عدم قطع حیض) زنان و شفای هفتاد نوع بیماری است.

۵

سنجد

مقوی، مؤثر در رشد و تحکیم بدن بویژه استخوان ساز و افزایش دهنده ی شیر مادر

۶

سیب

برطرف کننده ی خون دماغ، بهترین درمان برای مار و عقرب گزیدگی و دفع انواع سموم از بدن مثل مواد مخدر باقی مانده در بدن و قطع کننده ی تب است.

۷

نخود

مقوی، برطرف کننده ی مشکلات و ضعف کمر

۸

کامل

مقوی و انرژی زا، سویقی شامل تمام سویق ها که امید است خواص همه ی سویق ها را شامل شود.

۹

کودک

همان سویق کامل است با ذرات ریزتر و قابلیت انحلال در شیر

۱۰

شسته

قوت را در پاها نازل می کند.

۱۱

جو شسته

قوت را در پاها نازل می کند مخصوص افراد دیابتی

  • روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.
  • افراد بیمار و مخصوصاً تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند.
  • برای سلیقه های متفاوت می توان به آن شکر یا سماق اضافه کرد.
  • برای مصرف کودکان می توان سویق را به شیر اضافه کرد.
  • اگر سویق نم زده شود و به آن شکر اضافه شود عطش زیاد را قطع می کند.
  • اضافه کردن شکر به سویق اگرچه باعث چاقی می شود ولی قوت جنسی مردان را کاهش می دهد.
  • سویق عدس باید به مقدار زیاد و به عنوان وعده ی غذایی میل شود.

9 ديدگاه

  1. به نام خدا
    باعرض سلام و خداقوت خدمت شما و تشکر از زحماتتان
    لطفا روش ساخت سویق را نیز بیان فرمایید.
    ممنون

    • بسم الله
      سلام و تشکر
      آرد گندم و سبوس آنرا بصورت جداگانه در ظرفی با شعله بسیار ملایم تفت داده (در حدی که از خامی خارج شود)سپس با هم ترکیب کرده و استفاده کنید.البته تجربه های اول شما با اشتباهاتی روبرو خواهد بود لذا حجم کمتری را آزمایش کنید.
      توجه داشته باشید که نان،حلوا،حلیم و سویق همگی حرارت دادن گندم هستند با افزونه هایی متفاوت ولی در روایات معصومین علیهم السلام برای هر کدام از این ها خواص معجزه آسایی ذکر شده است!
      هر چند با دستکاری بدون اجازه بشر، هر یک از این ها تبدیل به یک سم مهلک شده است!یعنی “نان” بدون سبوس،”حلوا” با شکر سفید چغندر،”حلیم” با آرد سفید و گوشت مرغ ماشینی و سویق با نام “قاووت “با آرد تصفیه شده و افزودن شکرسفید، خواص معجزه آسای خود را از دست داده و به دیگر دشمنان سلامتی انسان پیوسته اند.
      ضمنا بهترین روش در تولیدات طب اسلامی آنست که هر کسی برای نیازمندی خود تولید نماید که هم موجب اطمینان و هم توزیع ثروت به عموم جامعه گردد ولی متاسفانه زندگی ماشینی امروز این فرصت را از انسان گرفته است لذا برای تولید شیره،نان،عسل و هر چیز ساده دیگر نیازمند سیستم ها شده ایم! با توجه به این مسئله فعلا امکان خرید این محصولات را در حد امکان فراهم نموده اییم.
      در صورت تمایل جهت تهیه انواع سویق و دیگر محصولات با شماره ی ۰۹۱۹۶۴۳۰۲۹۹ تماس بگیرید.

  2. با سلام و خسته نباشید
    جهت درست کردن انواع سویق راهکار یا وب سایتی محبت فرمایید؟؟؟
    ممنون

  3. سلام.سویق به در روایات نیومده؟ از استاد تبریزیان شنیدم اسم سویق به رو و اینکه چه کاربردهایی داره و طرز تهیه به این صورت صحیحه؟(بتدا به رو خشک میکنیم. بعد اسیاب میکنیم و بعد تفت میدیم؟)

  4. سلام
    با توجه به بالا بودن قیمت سویق جو خواستم خودم تهیه کنم لطفا طرز تهیه ان را برای بنده توضیح یا ایمیل بفرمایید.
    با تشکر
    هرندی

  5. سید حسین حسینی

    لطفاً چند کتاب جامع طب اسلامی رو معرفی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

})