طب اسلامی

بسته ویژه سلامت تغذیه

بسته ویژه سلامت تغذیه

۱️⃣آب:آب رابرای مصرف بجوشانید،بعد خنک یاولرم میل کنید.آب فاتر
❌کلر اضافه شده به آب ها یک ماده سمی هست که با جوشاندن از بین میرود.

۲️⃣روغن: شحم گاو،روغن زیتون،روغن زرد حیوانی، کنجد

۳️⃣نان سالم:نان سبوس دار خانگی که با تنور گلی یا سنگی استفاده شود.

۴️⃣نمک:نمک دریا یاسنگ نمک.
❌نمک های فعلی دارای ید شیمیایی هستند وباعث کم کاری یاپرکاری غده تیروئید وسرطان تیروئید می شود.

۵️⃣قند سالم:عسل،انجیر،توت،خرما،شیره انگور،شیره خرما،کشمش.

۶️⃣شکرطبیعی:شکرقهوه ای یا زرد که ازنیشکر تهیه شده استفاده شود نه شکرهای فعلی که از چغندر تهیه می شود.

۷️⃣رب:رب انار،رب به،رب توت، رب سیب و آلو

۸️⃣سبزی ها:تره،ترب،کاسنی،خرفه،بادرنجبویه، ريحان و برگ چغندر
❌ازخوردن شاهی وگشنیز پرهیز کنید،شاهی بخصوص درشب باعث جذام،وگشنیز باعث ضعف حافظه.

۹️⃣دمنوش:بادرنجبویه،زعفران،دارچین،زنجفیل،گزنه،پونه،به
⬅️البته بطور مداوم نباید ازیک دمنوش استفاده نمود.

🔟میزان وعده های غذایی:صبح وشام
⬅️نهارحذف شود،برخلاف طب مدرن که می گوید شام نخورید که این توصیه یک خیانت درحق سلامت مردم است.

۱️⃣۱️⃣ظروف:اولویت باظرف های سنگی، بلوری، سفالی ومسی

۲️⃣۱️⃣گوشت کبوتر، گوسفند، شتر در اولویت‌ است.
❌نگهداری گوشت درفریزر ویخچال:بیشترازسه روز از زمان ذبح در یخچال نماند.(سبب بیماریست اگربیشتربماند ولو اینکه فریز کنید).
❌استفاده از گوشت مرغ و گاو موجب بیماری زایی هست.

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
بستن