طب اسلامی

تغذیه_بارداری


تغذیه_بارداری

🔻این موارد موجب تقویت ذهن،جسم،هوش ،عقل،شجاعت و زیبایی و خوش خلقی، فرزند می شوند. 👇👇👇

🔸سویق گندم ( دو هفته)
🔸کندر روزی ۵ الی ۱۰ گرم (یک هفته تا یک ماه)
🔸خربزه
🔸هندبا (کاسنی)
🔸گلابی
🔸انار

🔻 بخش دوم
تقویت مادر و عدم نیاز به مکمل های شیمیایی و… در دوران بارداری

🔸موارد بالا خصوصا سویق
🔸شیره انگور روزی سه قاشق
🔸فالوده سیب
🔸انجیر یا خیسانده انجیر روزی سه پنج یا هفت عدد
🔸زیتون و روغن زیتون روزانه و حداقل یک قاشق
🔸مقل ازرق امام رضا صلوات الله علیه ۳ عدد
🔸داروی خونساز طب اسلامی
🔸 اصلاح تغذیه خصوصا نان،نمک،روغن

🔻 درمان تهوع بارداری مضر و استفراغ بسیار مفید است.

🔻 این توصیه ها احتمال معلولیت ها را نیز تا حد زیادی کاهش می دهد. تدابیر انعقاد نطفه نیز باید رعایت شود.

🔻 همه توصیه ها را می توان قبل بارداری نیز انجام داد خصوصا بخش دوم

✍️ابن علیان

پژوهشکده طب شیعی⬇
https://t.me/joinchat/DLMHHUMiIdZRD6qIHbGNlg
کانال:
@Shiatebb

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
بستن