طب اسلامی

درمان چاقی و لاغری در طب اسلامی

درمان چاقی

۱٫ کم کردن غذا و پرهیز از غذای رنگارنگ(خوردن غذای ساده سه ترکیبی)
۲٫ خوردن ماهی تازه،گردو،تخم مرغ، خرمای نارس،روغن پنبه دانه
۳٫ خوردن زنیان و گردو باهم
۴٫ گوشت خشک خوردن
۵٫ پرهیز از خوراک های چاق کننده
۶٫ مصرف بقله الفاطمه قبل از وعده غذایی(یک قاشق چای خوری)
۷٫ خوردن دم کرده ی سنای مکی(دو قاشق غذا خوری) و یک قاشق شویدو سویق جو (ناشتا دو قاشق غذاخوری)
۸٫ استفاده از روغن شحم گاو جهت مصرف روزانه بجای روغن های دیگر
۹٫ حمام رفتن هر روز و بصورت ناشتا(سونا) وریختن آب سرد بر بدن

درمان لاغری

خوردنی های چاق کننده
۱٫ شیر، عسل، میوه به با هسته، برگ چغندر،مویز ۲۱عدد ناشتا
۲٫ خوردن گوشت(کبوتر و گوسفند)
۳٫ هلیم خوردن
۴٫گوشت و شیر را با هم پخته و خوردن
۵٫ خوردن غذای کواکب (غذایی متشکل از ماش و عدس و نخود)/ ترید خوردن(گوشت)
۶٫ خوردن سویق گندم شسته و نشسته (چهل روز دوقاشق غذا خوری روزانه مصرف شود)
۷٫ خوردن سویق گندم با روغن زیتون
۸٫ خیار و رطب با هم خوردن
۹٫ مصرف آب جوشانده
۱۰٫ بیشارجات(سوپ و پیش غذا)
۱۱٫ مصرف هاضوم(سیاهدانه،آویشن،زنیان،نمک)
۱۲٫ خوردن شافیه چهل روزه
۱۳٫ ترک حسد و جماع در سیری و با عجوزه
نخوردنی های چاق کننده
۱۴٫ نوره زدن(به بدن) وسپس حنا الیدن
۱۵٫ حمام رفتن یک روز در میان در حالی که شکم خالی از غذا نباشد
۱۶٫ عطر و بوی خوش استعمال کردن
۱۷٫ ماساژ فشاری(تغمیز)
۱۸٫ حقنه کردن
۱۹٫ کوتاه کردن مرتب مو
۲۰٫ استقبال از باد آخر زمستان(نسیم بهاری)
۲۱٫ دراز کشیدن بعد از غذا
۲۲٫ سوره قیامت را با گلاب و زعفران نوشته و شسته و خوردن
۲۳٫ پوشیدن لباس زیر نرم(پنبه ای و کتانی)و گشاد
۲۴٫ ترک نکردن وعده شام
۲۵٫ نخوردن خاک،ناهار و اشنان ونمالیدن سفال به بدن
۲۶٫ نخوردن پنیر در صبح

بنابر روایات منشأ ضعف و قوت قلوه پیه است و از علائم قوت بدن و قوت صدا، زیادی قلوه پیه است. برای این کار توصیه‌هایی در روایات آمده است.

دستورات زیاد کردن پیه قلوه گاه
نوره زدن و شیر گاو خوردن

پرهیزات جهت آب نشدن پیه قلوه گاه
⛔️⛔️⛔️⛔️
حمام رفتن هر روز
دراز کشیدن در حمام
تکیه دادن در حمام موجب آب شدن پیه دور کلیه(قلوه گاه)می شود.
📘📘📘📘📘📘📘📘📘📘📘📘📘📘📘📘📘
دستورات جهت ایجاد قوت بدن
⭕️⭕️⭕️⭕️
۱٫ ایستاده آب نوشیدن در روز
۲٫ حمام نرفتن با شکم خالی
۳٫ حجامت کردن و خوردن شکر نیشکر بعد از آن

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
بستن