طب اسلامی

ساخارین چیست؟

ساخارین چیست؟

💠 #ساکارین: گرد بسیار سفیدی است که در آب به دشواری و در الکل بخوبی حل میشود، و مصرف طبی دارد.(لغتنامه دهخدا)

💠 ساخارین که از آن به عنوان شکر مصنوعی نیز یاد می‌شود، بلورهای سفید رنگی با دمای ذوب ۲۲۴ درجه سانتیگرادهستند که حدود ۵۵۰ بار بیشتر از ساکاروز (قند معمولی استحصال شده از نیشکر یا چغندرقند) شیرین است. از این ماده به شکل گسترده‌ای به‌عنوان شیرین کننده استفاده می‌شود. استفاده از ساخارین در آمریکا به علت سرطان‌زا بودن ممنوع است.

💠 این ماده در صورت خالص بودن ۴۰۰ برابر حجم شکر شیرینی دارد؛ و علیرغم مخالفتهایی که با تولید آن شده هنوز هم به میزان زیادی در جهان تولید می‌شود.(ویکی پدیا، دانشنامه آزاد)

👈 فاجعه تنها مصرف قند استحصال شده از چغندرقندِ سودازا و آن هم فرآوری شده با انواع و اقسام مواد سمی و خطرناک نیست؛ بلکه فراتر از این حرف‌هاست.

💠 قندی که در کارخانجات تولیدی مانند آب‌میوه‌های صنعتی، نوشابه، کیک و بیسکوئیت، شکلات و انواع خوراکی‌های شیرین استفاده می‌شود، قندی که ما روزانه مصرف می‌کنیم نیست، بلکه ماده‌ای شیمیایی است بنام ساخارین که تنها مزه‌ی شیرینی دارد و تماماً شیمایی بوده و ذره‌ای از آن طبیعی و گیاهی نیست، تماماً دست ساخت بشر و مضر جهت سلامتی.

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
بستن