طب اسلامی

شیر کم چرب یا پر چرب؟

شیر کم چرب یا پر چرب؟

🔹بر خلاف نظر پزشکان و متخصصین علوم تغذیه غربی، شیر باید مستقیماً از گاوداری تهیه شده و با چربی آن پس از جوشیدن مصرف شود.🐂🥛

🔹شیر غیر پاستوریزه طبیعی همراه با چربی آن ضامن سلامتی و طول عمر و پیشگیری کننده از آرتروز و سکته های قلبی و مغزی است.

🔹همچنین این شیر طبیعی ضد فشارخون می باشد.

🔹شیر با چربی حاوی ویتامین های محلول در چربی از جمله ویتامین A و D است.

🔹توصیه متخصصین و پزشکان مبنی بر نخوردن چربی شیر هیچ اصل علمی ندارد و صرفاً تقلید کورکورانه از غربی هاست

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
بستن