خبرگزاری طب اسلامی

محققان نروژی:مصرف ویتامینD موجب افزایش دو برابری سرطان

این شیرها را نخورید!
تحقیقات جدید نشان داده که شیرهای فرآوری شده یا غنی شده با مکمل‌ها به شدت سرطان‌زا هستند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ تحقیقات انجام شده در نروژ نشان می‌دهد، افرادی که در روز سه فنجان شیر می‌نوشند سه برابر بیشتر از کسانی که تنها یک فنجان یا حتی نصف فنجان شیر می‌نوشند در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار دارند.
بنابراین گزارش عوامل زیادی موجب شده که شمار مبتلایان به سرطان سینه در جهان افزایش یابد، شیر یکی از دلایل ابتلا به این بیماری است تا قبل از این تحقیق دانشمندان بر این باور بودند که شیر در سرعت پیشرفت این سرطان تأثیر می‌گذارد اما اکنون اظهار می‌کنند که این نوشیدنی در گسترش و ایجاد سرطان دخیل است.
براساس گزارش‌ها سرطان سینه در فنلاند، سوئد، بریتانیا، کانادا و آمریکا که مصرف شیر بالایی دارند، شایع‌تر از کشورهای دیگر است.
دانشمندان در نتیجه تحقیقات دریافتند که هورمون‌ها و ترکیبات اضافه شده مصنوعی به شیر طبیعی در کارخانه‌ها خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد، از جمله ترکیبات اضافه شده می‌توان مکمل‌های فرآوری شده ویتامین D را نام برد که به طور منظم به شیر و سایر فرآورده‌های لبنی اضافه می‌شود.
در این تحقیق افرادی که از این ماده لبنی غنی شده با مکمل ویتامین D استفاده می‌کردند دو برابر مصرف‌کننده‌های شیر طبیعی به سرطان سینه مبتلا شدند.
گفتنی است؛ عوامل دیگری مانند کاهش مصرف سبزیجات طبیعی و ماهی، افزایش مصرف خمیرها و شکر فرآوری شده میزان ابتلا به این سرطان را افزایش می‌دهد.
منبع:کیهان: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
نکته:

به این خبر توجه کنید:
طرح غنی سازی نان های سنتی با ویتامین D در کشور اجرایی می شود
دکتر بیرنگ نیستانی اظهار کرد:انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی درحال مطالعه اثربخشی غنی سازی آرد با ویتامین D به سفارش سازمان غذا و دارو است.
وی توضیح داد:در جهان برای مواجه با مشکل و رفع کمبود ریز مغذی ها و همچنین ویتامین D دو راهکار اصلی وجود دارد که یکی مکمل یاری و دیگری غنی سازی آرد است که می تواند این کمبود را جبران کند.

وی اظهار کرد:رویکرد فعلی برای جبران ویتامین D در کشور غنی سازی آرد است به این معنا که برای تامین این ویتامین در بدن افراد مقدار اندک ویتامین D را در دراز مدت از طریق نان مصرفی مردم اثر مطلوب خواهد داشت و می تواند پس از سال ها کمبود این ویتامین در کشور جبران شود .
وی با بیان اینکه غنی سازی ویتامین D در لبنیات در سال های ۷۹ تا ۸۱ در کشور صورت گرفت اظهار کرد :البته در آن سالها به دلیل اینکه به شیر یارانه تعلق می گرفت هزینه تمام شده شیر های غنی شده تقریبا برای تولید کنندگان شیر و لبنیات و مردم به صرفه بود اما هم اکنون یارانه های شیر پرداخت نمی شود هزینه تمام بسیار گران تر بوده و مردم و تولید کنندگان نیز رغبتی به مصرف شیر و لبنیات غنی شده ندارند.
یاد آور شد:برای این منظور کمیته کشوری غنی سازی آرد نان با مشارکت دفتر بهبود وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور یک سال پیش طرح غنی سازی آرد را با کارخانه های تولید کننده مواد غنی کننده ها آرد شروع کردیم.
وی ادامه داد: در این طرح قرار است کارخانه های تولید کننده های مواد غنی سازی آرد این ماده با آرد اصلی نان مخلوط و مقدار ویتامین D را اندازه بگیرم که در واقع یکی از مشکلات اصلی اندازه ویتامین در ارد است که این تکنیک بسیار سختی دارد و محققان دراین زمینه باید تحقیقات زیادی را انجام دهند.
وی ادامه داد: البته در یکی از آزمایش های سعی کردیم مقدار ماده غنی شده ویتامین D را در نان افزایش داده تا بتوانیم در بازده زمانی یکی و دو ماهه اثر آن را ببینیم؛ اگر مقدار ویتامین D آرد را کم کنیم زمان زیادی لازم دارد و بار مالی زیادی را تحمیل خواهد کرد و عملی نخواهد بود.!!!!!!
۱۰ آذر ۱۳۹۴

علی میلانی

✔دانشجو رشته شبکه و نرم افزار هستم و در زمینه برنامه نویسی و طراحی سایت فعالیت می کنم ، به طب اسلامی علاقه دارم و دوست دارم در ثواب نشر حقیقت طب اسلامی سهیم باشم.❤

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
بستن