مراسم تشییع آیتالله آل اسحاق از اساتید طب سنتی در قم برگزار شد

مراسم تشییع پیکر آیتالله محمد آل اسحاق، استاد طب سنتی با حضور علما و روحانیون، مردم انقلابی قم و خانوادههای معظم شهدا، از مسجد امام حسن عسکری(ع) به سمت حرم مطهر حضرت معصومه(س) تشییع شد.
آیتالله آل اسحاق، از اساتید طب اسلامی و پدر شهید مهندس ابوالحسن آلاسحاق بود که روز گذشته به علت کهولت سن دارفانی را وداع و در کنار فرزند شهیدش به خاک سپرده شد.
منبع:خبرگزاری حوزه
وقتی از آیت الله آل اسحاق سئوال شد که چه شد که شما به حوزة طبّ روی آوردید و در ادامة تحصیلات حوزوی خود، طبّ را انتخاب کردید؟ در این زمینه آیا خودتان کار کردید، یا استاد داشتید؟
من در «مسجد امام قم» حدیثی شنیدم و به این دلیل جذب طبّ شدم. آن حدیث این بود: «العلم علمان؛ علم الأدیان و علم الأبدان؛۱ دو علم از همة علوم ارزش و اهمّیت بیشتری دارد. اوّل علم دین و مذهب و دوم علم الأبدان (علم طب).»